Könyvek

Online könyvek

Kedves látogató! Ezeket az írásokat ajándékba adjuk, de ha teheted, támogasd a munkánkat.

MBH BANK Zrt.  64400051-30094729-61100017

Láttam a Mennyet
A szellemi harc szükségtelen áldozatai
Szabadulás a démonoktól
Gyerekek, imára fel!
Az 1987-es Fordulat
Európa jövője
Két búzamező

Hangos Könyvek

Krisztus ítélőszéke előtt


Link a hangoskönyvhöz

Megvallásaim és kihirdetéseim


Link a hangoskönyvhöz

Ezek a könyvek megrendelhetőek

Magyar Posta vagy Fox Post kiszállítással!

Jézus a gyógyító

E.W. KENYON – 117 oldal

“Kihívás elé állít és felbuzdít, hogy higgyünk, és átvegyük a gyógyulást, amit Krisztus vásárolt meg nekünk. Dr. Kenyon azzal a ritka ajándékkal rendelkezett, hogy az Ige mélyenszántó igazságait egyszerűen és könnyen érthető módon tudta átadni. Ihletett írásai voltak az előfutárai annak, a manapság már széles körben elterjedt tanításnak, ami a hitben járás alapelveiről szól.”

2500 Ft

Krisztus Ítélőszéke előtt

RICK JOYNER – 161 oldal

Ez a prófétikus panoráma a sötétség és a világosság erőinek közelgő  összecsapására készít fel bennünket. A benne foglalt üzenetek megrázó élményt jelentenek és megtisztító, felszabadító hatással vannak mindenkire, aki olvassa.

1500 Ft

Az ösvény

RICK JOYNER – 161 oldal

Rick Joyner új könyve a korábbi Krisztus ítélőszéke és folytatásai stílusában íródott prófétai allegória, mely mélyebben, nagyobb távlatban, magasabb nézőpontból szemlélteti napjaink legfontosabb igazságait. Olvasásakor mély vágy fakad bennünk Krisztus odaadóbb követésére, rájövünk, hogy érdemes mindent odaadni azért, hogy Isten még jobban megismerhessük. Új megvilágításba helyezi a küzdelmeket, a hátráltató nehézségeket, kísértéseket, és bátorít, hogy nagyobb kedvvel harcoljunk hitünkért.

2500 Ft

A történelem formálása ima és böjt által

DEREK PRINCE – 119 oldal

A közbenjárás művészetének klasszikus remekműve. Bibliai alapok, történelmi példák a XX. századból: az USA megalapítása, Hitler első veresége, Izráel állam születése, Sztálin halála, Kenya megmenekülése. Megerősít bennünket abban, hogy veszélyes időkben böjt és ima által jó irányba fordíthatjuk népünk történelmét még a legreménytelenebb  helyzetben is.

1500 Ft

Háború és dicsőség

RICK JOYNER – 48 oldal

“Névleges keresztények számlálhatatlan sokasága fog betódulni a gyülekezetekbe, sok millió újonnan megtérttel a nyomukban, akiket földre sújt és felráz, hogy Jézus Krisztust mindenek felett Úrnak ismerik meg. A világ néhány táján máris felfoghatatlan tempóban gyarapszik az Egyház. A Szent Szellem mindenhol az eljövendő aratásról tanúskodik, amely végül az egész világot át fogja ölelni…

1000 Ft

A Gyülekezet újragondolása

Évente egymillió keresztény hagyja el a hagyományos egyházat (az USA-ban). Vajon miért? Frank Viola szavakba önti az, aminek a hiányát az olvasó érzékeli a gyülekezetben. Viola hiszi, hogy sok mai közösség eltávolodott Isten eredeti szándékától a gyülekezetre vonatkozóan. Mint a házi gyülekezeti mozgalom kiemelkedő vezetője, Frank élharcosa egy forradalomnak, ami napjainkban végigsöpör Krisztus Testén.


Link a videóhoz

3000 Ft

Jézus csodálatos neve

E.W. KENYON – 123 oldal

Ez a könyv lebilincselően izgalmas módon fedi fel azt, milyen erő és hatalom helyeztetett Jézus nevébe, és azt, hogy a hívőnek joga van használni ezt a nevet. A kötet sokak imaéletét változtatta már meg. Ha azt akarod, hogy erő legyen az imáidban, akkor ez kötelező olvasmány számodra. Izgatott lesz a szíved, és megdöbbensz, amikor rájössz, hogy ki vagy te Krisztusban, és mit jelent az, hogy Krisztus él benned. Ne légy gyönge és legyőzött keresztény! Tanulmányozd a Bibliát, hogy mit mond rólad, mint hívőről, a jogaidról és kiváltságaidról!

2500 Ft

Az Elhívás

RICK JOYNER – 164 oldal

A Krisztus Ítélőszéke előtt c. könyv  folytatása. Most is BÖLCSESSÉG kalauzol bennünket, s találkozhatunk Lóttal, Jónással, Ábellel és Ádámmal, akik maguk mondják el életük esszenciáját.

1500 Ft

Az Apostoli Szolgálat

RICK JOYNER – 224 oldal

Elfogyott

Jézus mennyasszonya

ANNA ROUNTREE – 188 oldal

E könyv azoknak szól, akik szenvedélyes szeretettel szeretik Jézus Krisztust, mint menyasszony a vőlegényét, vagyis legalább vágynak erre. Könyvében Anna egy szellemben átélt “utazásról” számol be. Az Úr előbb személyesen meglátogatta őt itt, a Földön, azután elragadta a Mennybe.Ott Anna megtapasztalta a menyasszonyi felkészítés fájdalmas, de dicsőséges szakaszait, majd az “eljegyzési szertartást”.


Link a videóhoz

2000 Ft

Megvallásaim és kihirdetéseim

PRAZSÁK LÁSZLÓ – 35 oldal

1000 Ft

Prófétai dicsőítés

Sokkal többen tudnak prófétai dicsőítést végezni, mint gondolnánk – vagy ahányan saját magukról gondolják. Ez a könyv segít felismerni a prófétai dicsőítés jellegzetességeit, és továbblépni benne, hogy átütő erőt hordozzon – a személyes életedben, a gyülekezetedben és a dicsőítő csapatokban.

2500 Ft

A kétjobbkezes csoda

Erős Tibor új könyve: Egy kilencéves kislány úgy dönt, hogy komolyan veszi a pingpongozást. Edzők, rokonok segítik a pályáján és olyan magasságokat ér el, amire évtizedek óta nem volt példa a magyar asztali tenisz történetében. Szorgalom, összefogás, innovatív ötletek, kreativitás, tudatosság és hit juttatja egyre előbbre Esztit, aki sikeres sportolóként is ugyanaz a kedves lány marad, aki volt. Egy váratlan találkozás során támadt ötlete pedig az egész társadalomra hatással lesz sokak életét jobbítva és szépítve meg. Ez a történet bátorítás és biztatás lehet mindenkinek, aki szeretne előrébb jutni, fejlődni, és megpróbálni azt, ami lehetetlennek tűnik. Aktivitás és remény minden helyzetben. Ez az, amire mindenkinek szüksége van.

2000 Ft

verszovetseg j

A vérszövetség

E.W. KENYON – 93 oldal

Az Úrvacsora fontosságát kevesek értik manapság. Ha végre megértjük az igazságot, ami az utolsó vacsoráról való megemlékezéseink mélyén rejlik, és annak alapját alkotja, a szívünk boldog izgalommal felel a feltáruló új lehetőségekre, és igazán vágyni fogunk arra, hogy megragadhassuk azt az erőt, átélhessük azokat a győzelmeket és csodákat, amik bizony az apostolok mindennapi életének szerves részei voltak.

2500 Ft

A Fáklya és a Kard

RICK JOYNER – 155 oldal

Elfogyott

Megnyílt a Menny

ANNA ROUNTREE- 151 oldal

Anna Rountree évekkel ezelőtt részesült azokban az elragadtatásokban, amelyekről beszámol. Fent járt a Mennyben, ahol maga Jézus kalauzolta csodás tájakon keresztül a trónterembe. Itt az Atya beszélt Annával, és megbízta e könyv megírásával, amely üzenet az atyai házból a messzi frontokon küzdő harcosoknak. Isten jelenlétébe hív és éltető reménységgel táplál bennünket.

1500 Ft


Link a videóhoz

24 órás dicsőítés és ima

PAZSÁK LÁSZLÓ – 169 oldal

Ebben a könyvben az olvasó betekintést kaphat a 24 órás dicsőítés és ima igei alapjaiba, és abba az izgalmas folyamatba, melynek során az Úr világszerte Imádság Házákat hoz létre, közte a budapesti Imádság Házát is.

2000 Ft

A teljes idejű szolgálatról

PRAZSÁK LÁSZLÓ – 40 oldal

“Azért írom ezt a füzetet, mert hiszem, hogy a Szent Szellem a közeljövőben sokakat fog elhívni a teljes idejű szolgálatra. A “Nagy Ebredés” előszele érezhető, és ma is érvényes Jézus mondása, hogy az aratnivaló sok, de a munkás kevés. Isten munkásokat hív el, akik, mint Elizeus, mindent hátrahagyva követik a Mestert.

1000 Ft

FelFelé

Erős Tibi könyve a modern dicsőítés és keresztény könnyűzene történetéről. Ez a könyv a teljesség igénye nélkül mutatja be ezt a műfajt, ennek énekeseit, együtteseit. Keith Green-től Sillye Jenőig, a Petrától Győri Jánosig, Michael W. Smith-től Bartha Tiborig, a Hillsongtól Pintér Béláig és Rich Mullins-tól Pajor Tamásig húzódik az ív. Találkozhatunk úttörőkkel, kisdobosokkal, olyanokkal, akik elkezdték, és azokkal is, akik folytatták. Közelebbről megismerhetjük a két Lacit (Csiszér és Prazsák), s az “Ez az a nap” kulisszatitkaiba is bepillanthatunk…

3000 Ft