SZOLGÁLATTEVŐK

PRAZSÁK LÁSZLÓ
Prazsák László vagyok, az Imádság Háza jelenlegi felelőse. 1987-ben tértem meg és 1990-ben hívott el az Úr teljes idejű szolgálatra. Ekkor már az Imádság Háza Gyülekezetben voltam.
PRAZSÁKNÉ TORDAY CSILLA
Prazsákné Torday Csilla vagyok, 19 évesen tértem meg. Megtérésemben nagy része volt annak, hogy férjem lemezeit hallgattam. Az ELLEL Ministries is sokat jelentett, ahol Laci volt a dicsőítés vezető.
PALLÓSNÉ VILMA
1989-ben tértem meg katolikus háttérből egy karizmatikus gyülekezetben, ahol a vezetőim Jan Palmer és Kubnyi Károly voltak. Sok hitharc által hitre jutottam. Rövid idő után Jézus a közbenjárást helyezte a szívemre. Világi életemben is mindig az igazság bajnokaként harcoltam.
LAUFER JÓZSEF
Nevem: Laufer József a mennyei Atya szeretett gyermeke, emellett férj, apa és nagypapa, nyugdíjas szolgáló vagyok. Vezérige "Mindent elviselek abban, aki erőt ad." Fil 4,13
OLTVÁNYI BERNADETT
"Az Imádság Házát még előző helyszínén, a pesti lakhelyemhez igen közeli Golgota utcai Toronyban ismertem meg - akkor már több általam ismert Imádság Háza "ihletére". Kiderült, hogy épp költözőben..
Kovács Bánk Róbert
Jézus megtisztítja a Menyasszonyt. Fehér ruhába öltözteti és megszenteli. Ez elkerülhetetlen, csak az a kérdés, hogy ha eljön az idő (már nem évszázados, de nem is évtizedes távolságban), melyik csoportba fogunk tartozni?
Unyi Ica
Unyiné Mátyás Ica vagyok. '92-ben adtam át az életemet az Úr Jézusnak egy evangélizáción a Mahanaim gyülekezetben. Nemsokára férjem is megtért egy mennyegzőn.
Kovátsné Varga Katalin
2004-ben tértem meg az Ez az a Napon. Akkor értettem meg, hogy kicsoda Jézus és mit tett értünk. Római Katolikus családból származom. Az Imádság Házában 2010 óta szolgálok imaszolgálóként.
Borsos Anikó
33 éve az Úrral járok. Szellemben mindig dicsőitek, ezért immár 10 éve boldogan együtt énekelek, táncolok, zászlózok az Imádság Háza csapatával! Ki nem hagyva a közbenjárás lehetőségét, jelentősségét!
Bergs Zsuzsa és Ed
Az élet- és magzatvédelemben kiemelkedő fontosságúnak tartjuk az imádságot. Köszönjük, hogy az Imádság Háza helyet ad a "Kiáltás az Életért" missziónak és együtt emelhetjük fel hangunkat az országért és az eklézsiáért.
Botka Andi
Solymáron élek a családommal. Férjemmel 22 éve vagyunk házasok, 3 gyermekünk van: Lili (20), Dani (18), Szabolcs (15). 18 évesen költöztem vidékről Budapestre, Lázadó fiatalként rock koncertekre jártam, depresszióval küzdöttem, kerestem az élet értelmét. Nagymamám sokat imádkozott értem. Isten kegyelméből 23 évesen Isten felé fordultam.
Csávás Imre és Klementisz Ildikó
Teológusként és 2013 óta az MKM elnökeként örülök, hogy az Imadság Házát, így Prazsák Lászlót és családját megismerhettem. Az imádság fontos, hogy Isten is lépni tudjon. Feleségemmel járok ide, aki a Magyar Keresztény Misszió elnök-helyettese és a Keresztény Orvosok Magyarországi Társaságának a vezetőségi tagja. A győzelemhez együttes ima kell.
Prev Slide
Next Slide