24 órás dicsőítés

„Milyen jó dicsérni téged, Örökkévaló, milyen jó neked énekelni, Felséges, hűséges szeretetedről
énekelni reggel, hűségedet dicsérni éjjel, tízhúrú hangszerrel, lanttal és szép hangú hárfával!”

Zsoltárok 92,1-3

„Boldogok, akik házadban laknak, szüntelenül dicsérhetnek téged!”

Zsoltárok 85,5

Az ember legfőbb elhívása itt a Földön a Teremtő dicsérete és imádata. Dávid király bibliai mintája alapján mi is fontosnak tartjuk az év 365 napján a 24 órás dicsőítés és ima szolgálatot éjjel és nappal is Isten előtt állni.

Ezt a szolgálatot 2008. januárjában kezdtük el Budapesten és azóta is folyik több keresztény felekezetből jövő szolgálóval, jelenleg napi 5-6 órában.

Ehhez a kezdeményezéshez lehet csatlakozni, és beállni a szolgálatba. Közbenjárunk az országunkért (Zak 8,7; Ézs 62), az Eklézsiáért (Ef 4,11-16), emberek megtéréséért, Budapestért (Jer 29,7), az ország vezetőiért (1Tim 2,1-3), Izráelért (Zsolt 122,6-9) és hogy mielőbb eljöjjön a nagy aratás és Isten Királysága. Az öt állandó imatémánk mellett
közbenjárunk az aktuális eseményekért is.

A szolgálati beosztást itt találod meg

Mindenkor örüljetek, szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez Isten akarata Jézus
Krisztus által a ti javatokra.

1Thessz 5,16-18

Jézus is a szüntelen imádkozásra buzdít:

“Virrasszatok, és imádkozzatok, hogy kísértésbe ne essetek.”

Mt 26,41

A szolgálat alapját az Imádság Háza tagjai adják, de más felekezetekből és gyülekezetekből is jönnek testvérek. Minden héten kedd és csütörtök délelőtt 9.00-11.00-ig vannak nyitott alkalmaink és kéthetente, általában péntek este, ahova Te is eljöhetsz! Ha szeretnél együtt imádkozni velünk, írj egy rövid üzenetet az imadsaghaza@gmail.com -ra. Reméljük nemsokára találkozunk!

Dicsőíts velünk!

Isten Téged is elhívott arra, hogy imádkozó és dicsőítő emberré válj! Keress meg bennünket és segítünk abban, hogy ajándékaid kibontakozzanak! Nem baj, ha nem játszol hangszeren, elég, ha szeretsz énekelni vagy imádkozó, közbenjáró szíved van és szeretnéd, hogy az emberek a Mennybe jussanak! Lehet a szolgálatban részt venni Ige felolvasással, kihirdetéssel is. Az Imádság Házában használhatod a gitárt, zongorát, kongákat, kajont és egyéb csörgő-zörgő eszközöket a dicséret alatt.